FishMarket » Про ресторан
На перетині вулиці Володимирської та Георгіївського провулка кількістю скла, повітря і світла, влітку 2007 року, було створено ідеальний простір для любителів стильного проведення часу під аккомпанемент страв з риби і морепродуктів.
Дари водних глибин тут скрізь: срібляться в ошатній вітрині, вальяжно ворушать плавниками на екрані і уособлюють собою доступні людині багатства підводного світу.
"Якщо бути, то бути першим!" Тільки жорсткі вимоги до себе, швидко вивели "Рибний базар" в лідери серед люксових закладів столиці, що працюють з водними дарами. Риба і морепродукти абсолютної свіжості в поєднанні з багатоваріантністю їх приготування - це і є найдієвіша формула, як залучити гостей. І ті, хто застосовують її на практиці і не відступають від вимог якості заради сьогочасної вигоди, можуть дозволити собі називатися "Рибний базар". Адже достаток холодних вітрин швидко переміщається на кухню, а потім - в тарілки.
Кращі вина з різних регіонів світу представлені в шафах з електронною системою контролю, щоб публіка могла упевнитися в правильному зберіганні напоїв. Поряд з традиційними пляшками, в «Рибному базарі» чимало цікавих позицій представлено форматом «тет-а-тет». Правда, у випадку з великими винами цього не буває. Однак недопиту пляшку, сомельє може завакуумувати і забеспечити іменною біркою. Тепер вишуканий напій буде спочивати в шафі, чекаючи чергового візиту свого господаря. Виявляється, таке буває не тільки у Франції!
Зараховано 115371 перегляд сторінки.